В последната гала вечер най-мащабното модното събитие на България Sofia Fashion Week SS 2017 наред със световните и български топ дизайнери, на подиума в зала EFE дебютира и младия иновативен дизайнер ANTONY LANGOUNTIN. Неговата първа колекция „Сияние от Изтока" обра овациите на публиката в залата и очарова световноизвестните баери, които бяха специални гости на събитието.

Сияние от Изтока" е първата колекция на ANTONY LANGOUNTIN SS 2017. Тя е изцяло вдъхновена от източната култура и пресъздава тъмната и студена звездна нощ, в ярък контраст с изпепеляващите дни на арабската пустиня. Стилът на дрехите събира в себе си екзотика и елементи от Ориента и ги среща със съвременната европейска мода. За създаването на облеклата са подбрани платове, обшити с пайети в черен и бял цвят, в комбинация с копринен шифон и аксесоари, изработени специално от AVIEL.

Цялостното представяне на колекцията на ANTONY LANGOUNTIN обещава бляскаво развитие на марката, която залага на качество и практичност. Линийте на кройките са удобни, за да са подходящи за всяка една жена, независимо от нейната професия, години и личен стил. Целите на марката са да представят класическите трендове в модата с един нов и индивидуален прочит.

Ревюто завърши кулминационно с дефилето на арт-директора на Sofia Fashion Week Антон Узунов, облечен в една от роклите на дизайнера.

Източник - www.codefashion.bg 

Снимки: Иван Йорданов